Friday, March 26, 2010

LA SALA DALLES
























































In perioada 29 martie - 3 aprilie la Sala Dalles va fi Tirgul de Paste! Voi fi si eu acolo cu o expozitie de patchwork. Voi expune mare parte din quilturile mele si voi fi bucuroasa sa fac si demonstratii despre arta peticitului. Invit, pe aceasta cale,doamnele care m-au contactat, sa viziteze sala Dalles , sa ne cunoastem si sa povestim despre patchwork!










Thursday, March 25, 2010

Cursul de la Brother

Se apropie de sfirsit primul curs la reprezentanta Brother!Veselia si entuziasmul fetelor imi fac placere! Sint indeminatice si creative, vor intra cu brio in marea familie a celor ce iubesc peticitul! Pentru cineva care pina aici nu a cusut la masina, ceea ce se vede este de departe laudabil, cred eu! Sint mindra de voi fetelor! Este foarte important locul unde se desfasoara cursul, masinile Brother ofera tot confortul la cusut iar gazdele sint minunate. Multumim Brother pentru sprijin si initiativa organizarii acestui curs in aceasta ambianta, inconjurate de atitea tipuri de masini! Fiecare lucreaza pe masina, pe care o are si acasa,deci este foarte comod! http://www.masinicasnice.ro/




















Thursday, March 4, 2010

"Holi - Carnavalul culorilor" - Casa Schiller

Simbata, 27 februarie, la Casa Schiller a avut loc o minunata activitate culturala, organizata in colaborare cu Ambasada Indiei! Am fost invitate si noi,ca membre ale grupului de patchwork la Casa Schiller. In mare graba ne-am imbracat cu hainele noastre de sarbatoare si ne-am prezentat la CARNAVAL. Ne-am bucurat sa aratam totodata ce hainute ne-am mai facut!!Cineva m-a intrebat daca am luat quiltul de pe perete si mi-am facut "fusta"!!??Cam asa stau lucrurile, aveam topul unui quilt dupa Kaffe Fassett, l-am dat in doua, l-am incretit si gata "fusta de carnaval"Seara a fost foarte vesela cu un program bogat,cu dansuri si muzica nemteasca,asa cum ii sta bine Casei Schiller!!