Tuesday, September 4, 2007

Expozitia de la Resita







1-2 septembrie 2007 la Resita ne-am unit quilturile intr-o expozitie romaneasca, peticelele raspindite in toata lumea.
Dupa aproape 2 ani de prietenie on- line, a venit vremea sa ne cunoastem si personal si unde altundeva decit intr-o expozitie de patchwork. Farfuriile de Corund ale fiecareia s-au adunat si ele in quiltul prieteniei ,care ne-a unit si mai mult si la a carui asamblare si matlasare am lucrat cu tot dragul.
Muzeul Banatul din Resita a gazduit expozitia noastra timp de 2 zile, resitenii ne-au vizitat si au apreciat-o ca inedita si speciala.
Numele celor din poza- de la stinga : Alexandra Tudor - Constanta, Dora Deme - Arad ,Tatiana Iachy - Israel, Liana Bandulea - Cluj, Elena Chipara-Constanta, Smaranda Bourgery-Franta,Julieta Mirea-Bucuresti,Elena Habasescu-Resita.
Au mai participat cu lucrari: Maria Bornikoel-Germania, Geta Grama-Brasov, Mariana Tugui-Craiova, Sonia Blejenariu-Resita, Teodora Podina-Maramures,Daniela Gugurel-Suceava

5 comments:

Anonymous said...

Draga mea, la cat mai multe expozitii romanesti!

Anonymous said...

Draga Adina, tu ai avut un mare - daca nu cel mai mare - aport la faptul ca expozitia s-a realizat pana la urma, si asa cum ai reusit sa unesti farfurioarele romanesti in Quiltul prieteniei, tot asa ai animat fetele sa participe in cele din urma la aceasta intr-adevar reusita expozitie.
Sper la multe succese pentru toate participantele in Asociatia romana de patchwork.

SMA said...

Felicitari Multe, Multe Felicitari!!!! Ma bucur ca ati reusit ceea ce v-ati propus si ca Expozitia a fost deosebit de reusita. Va doresc multa inspiratie si sanatate sa continuati ceea ce ati inceput in acest septembrie. Sma

Dora said...

Adina, imi place mai mult noua fata a blogului tau !
Si mi-au placut foarte mult pozele de pe celelalt blog, unde insa nu pot sa pun comentarii :(
Superb covorul tesut log cabin cu trandafiri! Te invidiez ca ai vazut lucruri asa frumoase si merci ca le imparti cu noi :)
Unde e insa poza de la nunta cu fustita can can?

...tiktakro... said...

Adina, felicitari pentru reusita expozitiei. Dupa Ena , tu esti prima "vinovata" ;)) ca s-a intimplat.
La cit mai multe si mai fructuoase in viitor!