Saturday, November 30, 2013

Vernisajul expozitiei

Expozitia de anul acesta a fost plina de veselie.Ma bucur foarte mult  ca am reusit sa creem aceasta atmosfera, sa fim alaturi de cei dragi si de toti cei care au venit sa ne vada. Asa cum am promis am prezentat si colectia mea de degetare. Multumesc inca odata prietenilor mei dragi care mi-au adus degetare din calatoriile lor.Am primit doua chiar la expozitie din Israel.Multumesc mult, Marina.
Multumesc deasemeni si prietenei mele Alexandra Filotti pentru frumoasa cutie-vitrina pentru degetare, a confectionat-o cu miinile ei si cu mare drag, degetarele sint si ele prietenele noastre,ne protejaza degetele de agresivele ACE DE CUSUT!
Tombola noastra s-a bucurat de mult succes, asa cum vedeti cistigatorii gentilor sint foarte mindrii
ca  le vor purta. Una dintre temele noastre a fost "Covoare".Vom continua sa lucram si anul viitor, ne place aceasta provocare.Multumesc D-nei Duliu pentru ca m-a sprijinit tot timpul si iubeste aceasta pasiune a mea.  Impreuna am creea la Casa Schiller o traditie in a organiza de Craciun o expozitie de quilt-uri si sper sa o ducem mai departe cit mai muuult timp..Reamintesc, prima expozitie de patchwork a fost organizata aici in 2003. Pe blogul meu sint citeva poze de atunci.
Vedeti  mai multe  din timpul vernisajului aici:https://plus.google.com/photos/109780201863725799681/albums/5952095468586446369?authkey=CJjg0d3uvZrCqgE 


11 comments:

Alexandra said...

Felicitari, am vazut niste lucrari splendide si ma bucur ca ati fost vesele! Sper sa fie multi vizitatori.

Alexandrina Popescu said...

Multumim, Sanda, daa, fetele anul acesta au fost foarte harnicute!
Sarbatori cu bine, Mos Nicolae sa vina la voi cu sacul plin!

Anonymous said...

Foarte frumoasa expozitia,
foarte frumoase lucrari
Felicitari, SerbanV

Anonymous said...

Impresionante lucrari prin diversitate cromatica si tehnici de lucru.
Minunate covoare românesti
Gabi Matzal

Zuzulake said...

Foarte frumoasa expozitia. Ma bucur ca inca mai se pastreaza traditia expozitiilor de sarbatori, asa cum ne-ati obisnuit pana acum.
Julieta

Maria said...

Buna seara,

Felicitari pentru frumoasa expozitie pe care ati realizat-o. In fiecare an vin cu drag pentru a vedea frumoasele lucrari pe care le prezentati si cu care ne incantati.

Mult succes va doresc in continuare si Sarbatori Fericite!

Rodica said...

Foarte frumoasa expozitie, extraordinare lucrarile, FELICITARI!!!!

Anonymous said...

Splendid!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ma bucur atat de mult sa vad ca exista asa ceva frumos in tara noastra.!Traiesc in Germania si am aflat si eu de cateva zile de Patschwork.Sunt ft.entuziasmata si am inceput sa cotrobai dupa tema asta peste tot.Va felicit din suflet pentru tot ceea ce ati realizat !Sper ca intr-o buna zi sa ajung in concediu in perioada expozitiei , sa ma pot bucura pe de-a intregul si nu doar privind computerul.

Alexandrina Popescu said...

Multumesc foarte mult pentru aprecierile dumneavoastra!
Va doresc Craciun fericit
si va astept si anul viitor sa ne vedeti!

Alexandrina Popescu said...

Multumesc foarte mult pentru aprecierile dumneavoastra!
Va doresc Craciun fericit
si va astept si anul viitor sa ne vedeti!