Monday, December 13, 2010

VERNISAJUL EXPOZITIEI ARP 2010


Faptul ca cele doua sali ale expozitiei au fost neincapatoare pentru vizitatorii nostrii inseamna pentru mine o mare bucurie si satisfactie, inseamna ca acest hobby cistiga teren si la noi in tara! Va invitam in continuare sa vizitati expozitia noastra de Luni pina Vineri intre orele 10,00-16,00, pina la data de 19 dec.2010.
Multumim pentru prezenta si d-nei Mariana Luca - Freudenberg si Revistei Baby!


Pentru ca sintem in apropierea Craciunului am impodobit si un bradut cu altfel de decoratiuni!




Tema colectiva: Quiltul pentru tombola - quilt traditional -
Tema colectiva - Anotimpuri-"quilturi tesute" - cu materiale vopsite manual -
Tema colectiva - Gradina mea, un "challenge" , la care fiecare participanta a primit aceeasi bucata de material si impreuna cu alte materiale personale a realizat un quilt! sint cele 9 quilt-uri din stinga.
Expozitia noastra de anul acesta ne-a adus bucuria de a fi impreuna,de a primi felicitarile vizitatorilor nostrii si aceea de a avea alaturi pe cei care ne-au oferit uneltele necesare pentru quilting. Pentru ca am o minunata colaborare cu www.cusutsibrodat.ro am avut in expozitie o masina Brother,la care Betty Popescu a facut o mica demonstratie de quilting pe unul dintre quilt-urile fetelor incepatoare de la cursul din primavara.
In aceasta poza sintem alaturi dl.Valentin si d-na Carmen Popescu de la www.valdani.com,care au raspuns invitatiei noastre, ne-au facut o prezentare a minunatelor ate Valdani si apoi acestea ne-au fost oferite pentru proiectele pentru anul viitor.

5 comments:

QDO said...

Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra! - Pablo Picasso

Ma plec in fata frumosului!

Ela said...

Totul a fost foarte frumos si timpul a trecut prea repede!Ca in fiecare an , ne-ai mobilizat si te-ai intrecut pe tine ,incat totul a fot SUPER!!!!Multumim,Adina!

adriana said...

Multumesc ptr aceeasa feeria a culorilor,multumesc prt initiativa ,desii iarna a venit, in cabanuta culorilor a fost asa de cald si placut,
ne-ai incintat privirile ,iar inimioarele noasrte pulsau zgomotos la bucuria acestor culori , Dumnezeu sa te binecuvinteze si in anul care bate la usa cabanutei noastre.,Cu mult drag draga Adinuta

valentina said...

Frumoasa expozitie si ne mandrim cu ea. Sa fii sanatoasa,Adina si tot asa plina de viata ca si pana acum.
valentina

Alexandra said...

Felicitari pentru tot!