Friday, December 3, 2010

O ACTIUNE COLECTIVA IN SPIRITUL CRACIUNULUI!

Un mic detaliu din quilt!

Asa cum obisnuim in fiecare an si pentru Craciun 2010 incercam sa facem o bucurie unor copii mai putin norocosi! Fiecare membra a asociatiei a lucrat cu drag o bucatica din acest quilt! Speram ca aceia dintre dvs. care vor vizita Sala Dalles in perioada precizata mai jos vor avea bunavointa sa admire acest quilt( matlasat manual de Ela) si vor cumpara un bilet pentru tombola.Va veti oferi sansa de a-l cistiga si veti oferi alaturi de noi putina bucurie pentru doi copii ai caror parinti sint decedati!Va multumim!


"SALA DALLES :Pentru aceasta editie, organizatorii Targului Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor si participarea la un proiect special, organizat in scop caritabil: „Stele pentru viitor”.
Asociatia Romana de Pachwork condusa de doamna Adina Popescu ofera un minunat quit traditional realizat din sute de petice cu dim. 2,25x1,80 m. Quiltul asteapta sa fie castigat de dvs.!
Toti vizitatorii vor avea sansa sa castige aceasta lucrare daca vor cumpara bilete la tombola organizata in acest scop.
Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 decembrie la ora 12:00 iar castigatorul va fi anuntat pe site.

Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles este deschis in perioada 2-24 decembrie, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este gratuita."


Pentru detalii:
Ema Catalin, PR Consultant - Mobil: 0724.202.505 / E-mail: ema.catalin@dallesrevolution.ro
www.dallesrevolution.ro

5 comments:

SMA said...

Felicitari pentru initiativa , pentru realizarea comuna si pentru quiltingul manual. Este o lucrare superba!
Felicitari Adina pentru inca un an de munca si daruire in sprijunul Asociatiei si pentru realizarea atator lucruri frumoase!!

Alexandrina Popescu said...

Multumesc,draga mea! Ma bucur ca va am alaturi,asta imi da puterea sa merg mai departe!

Ela said...

Stele pentru viitor!Da, pentru un viitor mai bun,merita sa faci mai mult si mai multe!Sa speram ca anul viitor o sa putem sa te ajutam mai mult,Adina!Ideea ta cu stelute a fost grozava!Mi-a facut mare placere sa lucrez la acest proiect!!

QDO said...

De ceva timp ai intrat in viata mea. Nu stiu cine a programat sa fie asa, insa stiu ca am fost coplesita de emotia intalnirii. Multumesc ca existenta ta se contopeste cu aceasta frumoasa arta (cu toate ca in tara asta nu este prea cunoscuta), ca intotdeauna cand iti este mai greu te ridici si o iei de la capat!

Anonymous said...

Multumesc ,draga Adina ca sint o mica steluta ,formata de tine,(in arta peticelelor )
ma bucur ca Dumnezeu mi te-a scos in cale.,iesti o deosebita profesoara,sti cum sa intri in inimioarele noastre ,cu mici peticele de culoare .A fost o deosebita onoare prt mine ,oferindu-mi posibilitatea participari la executarea stelutelor ptr viitor.Toate lucrarile sint deosebite , Dumnezeu sa te binecuvinteze , si ma rog ca multe inimi sa fie sensibilizate la vizionarea acestei superbe expoziti. si tie iti multumesc draga Ela prt. aportul deosebit adus acestui proiect.
Adina, abia astept un nou proiect Cu mult drag, Adriana