Monday, May 30, 2011

29 MAI 2011 - PARCUL CISMIGIU IN SARBATOARE PENTRU ZIUA COPILULUI


De 10 ani ARCUB organizeaza in parcul Cismigiu serbarea zilei copilului! Intregul parc a fost plin de actiuni care de care mai interesante si provocatoare pentru copii! Copii,parinti,bunici,catei au umplut minunatul parc din centrul capitalei. Flori,verdeata,lac,barcute, ateliere diverse,teatru,spectacole au facut din ziua de duminica 29 Mai o zi de relaxare maxima!!
La acest minunat eveniment a fost invitata si Asociatia Romana de Patchwork! O mica expozitie de patchwork in aer liber ,quilturi pentru copii si atelier de lucru.Imi doream demult acest gen de expozitie, am vazut in alte locuri din Europa si mi-a placut tare mult ideea! A fost o adevarata bucurie si pentru noi si pentru cei mici sa cosem impreuna peticele! Muulte fetite dar si baieti s-au asezat la masa noastra si fiecare dupa indeminare a realizat ceva.Unii dintre baieti au desenat si taiat sabloanele!Am descoperit fetite foarte indeminatece, le vedeti in poze cu realizarile lor!
Personal, ma bucur ca vizitatorii nostri au descoperit acest hobby de timp liber si au admirat quilt-urile noastre, au pretuit munca depusa pentru realizarea lor.
Mamicile au dorit sa stie daca fetitele lor ar putea participa la un viitor curs de patchwork pentru copii.
Ne-a bucurat si emotionat foarte mult aceasta zi!
Multumim ARCUB pentru invitatie!
Voi atasa in curind un album cu multe poze din aceasta minunata zi!3 comments:

Ela said...

Ce zi frumoasa si interesanta ati avut!Am vazut ce bucurosisi surprinsi au fost copii dar si parintii!Felicitari Adina pentru initiativa si tuturor pentru demonstratia de acolo!Pe urmatoarea nu o mai ratez!

QDO said...

Si eu m-am simit "ca afara"; ma mai trezeau la realitate persoanele care ignorau etichetele "nu atingeti".
Actiune reusita!!!

adriana said...

Multumesc Adina prt acesta invitatie,de a fii alaturi de tine si in parcul minunilor, uffff ,agitatie mare ,dar a meritat , am uitat de mine alturi de micuti,(mamici ,fetite si baietiei ) dornici de a cunoaste maiestria acului de cusut,Voiau sa faca surprize mamicilor,!ei da ... minunat .Succes in continuare, Cu drag ady