Thursday, March 25, 2010

Cursul de la Brother

Se apropie de sfirsit primul curs la reprezentanta Brother!Veselia si entuziasmul fetelor imi fac placere! Sint indeminatice si creative, vor intra cu brio in marea familie a celor ce iubesc peticitul! Pentru cineva care pina aici nu a cusut la masina, ceea ce se vede este de departe laudabil, cred eu! Sint mindra de voi fetelor! Este foarte important locul unde se desfasoara cursul, masinile Brother ofera tot confortul la cusut iar gazdele sint minunate. Multumim Brother pentru sprijin si initiativa organizarii acestui curs in aceasta ambianta, inconjurate de atitea tipuri de masini! Fiecare lucreaza pe masina, pe care o are si acasa,deci este foarte comod! http://www.masinicasnice.ro/




















5 comments:

Ela said...

Felicitari fetelor si le doresc sa realizeze muuuuulte quilturi cu care sa se mandreasca!Iar tie Adina, felicitari pentru inca o serie de quilteuze( oare asa se scrie??)!

Amalia said...

Sunt o participanta la acest curs si vreau sa subliniez ceea ce a spus Adina, ca cei de la Brother sunt niste gazde minunate.
Iar Adinei, care da dovada de atata rabdare... ce sa mai... la superlativ!

QUILT UNIVERS said...

Draga Adina, sunt mandra de tine!

Anonymous said...

Multumesc Adina ,ptr dragostea ta in aceasta arta a peticelelor , si in dorinta de a impartasii cu noi cele incepatoare, aceasta minunata arta, care la inceput ne-a dat putin de furca , dar ne-am prins, repede..... in joc , E MINUNAT ,
Multumim ,
Cu drag Ady

Iuliana said...

Draga Adina, este calea cea mai scurta si deschisa pentru a-ti multumi pentru ceea ce faci pentru noi, elevele tale. In afara faptului ca invatam sa ne jucam cu culorile peticelelor, intram intr-o lume a creatiei. Astfel, grijile se opresc si lasa loc inspiratiei, multumirile neincetand sa se arate.
Doamnelor, va felicit pentru lucrari si, chiar daca nu ne cunostem, formam deja o retea care aduce culorile Binelui si Frumosului in aceasta lume atat de gri... Si daca, metaforic vorbind, noi suntem peticelele, Adina este aceea care face din noi un frumos quilt romanesc.
Iuliana Barnea, de Sanziene, 2010