Sunday, April 12, 2009

EXPOZITIE DE QUILURI LA SALA DALLESLa Sala Dalles conform traditiei inainte de Paste s-a organizat si anul acesta un frumos tirg de cadouri. Asociatia Romana de Patchwork a primit invitatia de a organiza o expozitie de patchwork. Sala Dalles este minunata cu spatii generoase,iar quilturile noastre se bucura de o buna expunere.Expun: Betty Popescu,Ica Niybizi, Serafim Elena, Dodi Rapeanu,Maria Bornikoel si eu.Invitat de onoare ca de obicei Muzeul taranului este reprezentat de Ana Ponta cu iepurasi,oite,gainute si cunoscutele sale papusi,
de ceramisti,Ionica Zinici cu cele mai frumoase oua incondeiate, ii, icoane,margele.Totul este facut de mina si cu multa pasiune.Este o bucurie sa vizitati acest tirg!Va invitam cu drag sa ne vedeti si sa va povestim despre pasiunile noastre! Tirgul se inchide pe 18 Aprilie 2009
7 comments:

Alexandra said...

Adina, foarte frumos!
A venit si Maria? Cine a facut quiltul mare cu cercuri? Si fetele de masa sunt foarte frumoase ...(comentez si eu lucrarile pe care nu le-am mai vazut pana acum!)
Pacat ca nu am concediu, m-as fi repezit sa va vad si eu.

Ela said...

Foarte frumoase toate exponatele! Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu!Am vazut multe noutati!Felicitari tuturor!
Ela

Peticelul Romanesc said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Am vizitat Tirgul de la sala Dalles si am fost placut surprinsa sa descopar expozitia dvs.Deosebit de frumoase lucrari!! Felicitari pentru initiativa de a promova si la noi aceasta arta!
Doresc foarte mult sa cunosc grupul dvs. si sa particip la cursuri!
Florentina

Anonymous said...

Am intrat la Tirgul de cadouri si am fost vrajita de minunatele peretarele expuse.Am aflat apoi de la dvs. amanunte despre aceasta arta.Mi-au incintat ochii si inima! Mult bunului gust si talent! Felicitari si succes pe mai departe.
Aurelia Virban

corina said...

Ma bucur mult pentru inca o reusita!

Anonymous said...

Am fost si eu acolo. Doar cu fizicul.